Växel

Thumbnail

Alltid rätt växel i kassan

För att kunna ge bra service gäller det att ha rätt växel i kassan. Även när dagens sista kund kommer med en stor sedel. Vi är specialister på att lämna rätt mängd växel till dig när du som bäst behöver den.

Stressfri hantering av kontanter

Dagligen byter mängder av sedlar och mynt händer i vårt samhälle. Dina kunder handlar av dig och du lämnar växel tillbaka. För dina affärer är det naturligtvis väldigt bra att ha ett stort flöde av kontanter. Men det gäller också att ha rätt sort och tillräckligt mycket växel när kunden betalar med en stor sedel. Tjugolappar som tar slut mitt i fredagsruschen kan trassla till det rejält för vilken butik som helst.

Växelleverans efter dina behov

Samtidigt kan en alltför stor växelkassa innebära oro och en onödig risk. Lösningen är att ha en växelleverans som är anpassad för kontantflödet i just din verksamhet. Vi ser till att du får påfyllning av växel i den mängd och de valörer som passar dig. Tillsammans kommer vi överens om leverans av exakt den mängd du behöver. Dag och tidpunkt för leveranserna bestämmer du själv.

Beställ din växel från Loomis

Vi kan hjälpa dig med växel på flera sätt. Är du bara i behov av att få växel levererad till din butik ser vi till att du får rätt mix levererad med värdetransport. Är du kund hos Loomis sedan tidigare och lämnar din dagskassa i servicebox finns också möjligheten att få växeln levererad som paket.

Beställ växel som levereras med värdetransport 

Beställ växelpaket och få det levererat via ombud 

Tips: Många väljer att samordna sina växelleveranser med att vi hämtar kontanter. På det sättet säkerställer du ett jämnt flöde och ökar säkerheten i din kontanthantering.

Loomis erbjuder två växelprodukter