Värdeskåp

Värdeskåp för större trygghet

Med ett värdeskåp förvarar du kontanter på ett säkert sätt garanterat uppskattas av både din personal och försäkringsbolaget.

Säker förvaring i dina egna lokaler

Många företag går dagligen till en servicebox eller förvarar kontanterna på något annat sätt i de egna lokalerna tills dess att de hämtas. Med mycket kontanter i omlopp kan det ibland kännas osäkert. Ett värdeskåp ger en större trygghet. Här får du en lösning där pengarna ligger i tryggt förvar tills våra värdetransportörer kommer och hämtar kontanterna.

Fler fördelar med värdeskåp från Loomis

Med Loomis värdeskåp får du en trygg förvaring och bra kontroll över dina kontanter till en fast månadskostnad. Hämtningen av kontanterna sker det antal gånger per vecka som vi tillsammans tycker är en lämplig nivå. Vi skyltar upp i din entré så att det syns tydligt att du har en säker och rånförebyggande lösning.

Så fungerar det

  • Du förbereder kontanterna genom att packa dem i väl förslutna säkerhetspåsar som du beställer av oss.

  • Du deponerar dem i skåpet där de ligger i tryggt förvar.

  • Värdeskåpet kan endast öppnas av dig eller din personal tillsammans med vår värdetransportör. Därmed finns ingen risk att någon råkar få med sig kontanterna av misstag.

Kom igång med värdeskåp

Bli kund hos oss eller hör av dig på 010-163 63 00 så berättar vi mer och hjälper dig att få ett värdeskåp på plats i din butik.