SafePoint

Thumbnail

Pengarna direkt på kontot med Loomis SafePoint

SafePoint passar dig som vill ha en snabbare, säkrare och enklare kontanthantering.

Deponera kontanterna i Loomis SafePoint som både räknar upp och förvarar värdet säkert i din butik. Vi övertar ansvaret för kontanterna så snart de är deponerade i SafePoint.

"Genom att installera SafePoint kommer säkerheten för våra anställda i våra butiker att öka samtidigt som vi kommer att minimera vår handläggningstid för kontanter".

/Magnus Carlsson på Reitan Convenience Sweden AB som under 2018 installerade 400 SafePoint-enheter på samtliga 7-eleven- och Pressbyrå-butiker i Sverige.

Anpassad lösning för dig

Kontakta oss så kan vi anpassa lösningen efter er verksamhet. SafePoint passar både den lilla butiken och den stora kedjan. Läs mer nedan under SafePoint Store och SafePoint Boutique.

Automatisk uppräkning

Med Loomis SafePoint kan du när du vill under dagen deponera sedlar och mynt och få kvitto på beloppet. Loomis SafePoint sparar tid för kassaledaren och personalen och ökar säkerheten i din butik.

Snabb utbetalning

Vi ser till att pengarna överförs till ditt konto en bankdag efter deponering vilket ger dig ett effektivare kassaflöde. För vår gemensamma trygghet gör vi en riskbedömning på plats hos dig.

SafePoint Store

SafePoint Store är den större av värdeskåpen som återanvänder er växel (recycle). Läs mer i den här broschyren. 

SafePoint Boutique

SafePoint Boutique är en serie av skåp i olika storlekar, beroende på era behov. Boutique har ingen möjlighet att lämna ut växel, det beställer ni som vanligt via våra transporter. Läs mer i den här broschyren.

SafePoint Share

SafePoint Share är lösningen där flera kunder delar på samma värdeskåp. Tjänsten förbättrar kontanthanteringen för företagare i en kommun där man t.ex. inte har tillgång till en servicebox. Läs mer här.

 

Har du frågor eller vill du veta mer?

Kontakta vår kundservice på 010-163 63 00 eller mejla kundservice@loomis.com så hjälper vi dig.