SafePoint

Thumbnail

Pengarna direkt på kontot med Loomis SafePoint

SafePoint passar dig som vill ha en snabbare, säkrare och enklare kontanthantering.

Deponera kontanterna i Loomis SafePoint som både räknar upp och förvarar värdet säkert i din butik. Vi övertar ansvaret för kontanterna så snart de är deponerade i SafePoint.

"Genom att installera SafePoint kommer säkerheten för våra anställda i våra butiker att öka samtidigt som vi kommer att minimera vår handläggningstid för kontanter".

/Magnus Carlsson på Reitan Convenience Sweden AB som under 2018 installerade 400 SafePoint-enheter på samtliga 7-eleven- och Pressbyrå-butiker i Sverige.

Anpassad lösning för dig

Kontakta oss så kan vi anpassa lösningen efter er verksamhet. SafePoint passar både den lilla butiken och den stora kedjan. Läs mer nedan under SafePoint Store och SafePoint Boutique.

Automatisk uppräkning

Med Loomis SafePoint kan du när du vill under dagen deponera sedlar och mynt och få kvitto på beloppet. Loomis SafePoint sparar tid för kassaledaren och personalen och ökar säkerheten i din butik.

Snabb utbetalning

Vi ser till att pengarna överförs till ditt konto en bankdag efter deponering vilket ger dig ett effektivare kassaflöde. För vår gemensamma trygghet gör vi en riskbedömning på plats hos dig.

SafePoint Store

SafePoint Store är den större av värdeskåpen som återanvänder er växel (recycle). Läs mer i den här broschyren. 

SafePoint Boutique

SafePoint Boutique är en serie av skåp i olika storlekar, beroende på era behov. Boutique har ingen återanvändningsfunktion. Läs mer i den här broschyren.

 

Intresseanmälan

Avtal
Avtal
Faktureringsmetod
Faktureringsavgift tillkommer.