Komplett

Thumbnail

Full service och eget värdeskåp

Komplett passar dig som vill slippa att tänka på kontanthantering överhuvudtaget. Lägg kontanterna i Loomis värdeskåp som vi ställer i din butik. Du kan tryggt förvara dem där under vårt ansvar tills vi hämtar dem.

Komplett - eget värdeskåp och värdetransport

Det här ingår i Komplett

  • Värdeskåp
  • Värdetransport
  • Växelleverans
  • Fast månadskostnad

Så fungerar det

Vi hämtar dina kontanter efter de behov du har. Vi ser till att pengarna överförs till ditt konto och redovisar värdet. För vår gemensamma trygghet gör vi en riskbedömning på plats på ditt företag. Självklart ingår även material som säkerhetspåsar och specifikationer. Du behöver inte ens beställa materialet, vi ser till att du alltid har det du behöver utifrån ditt val av paket.

Värdeskåp på plats i din butik

Ett värdeskåp ställs i dina lokaler och förblir låst tills dess vi kommer och hämtar kontanterna. Kontanterna lämnas i skåpet och är därmed försäkrade av oss.

Värdetransport med utbildad personal

Våra värdetransportörer är välutbildade och arbetar med de senaste tekniska hjälpmedlen som gör att det går att spåra varje enskild hämtning. Samtliga hämtade och levererade värdekollin avläses elektroniskt vilket innebär att all hantering är spårbar.

Smidig växelleverans

Växeln, sedlar och mynt, beställer du enkelt på Mina sidor. Inloggningsuppgifter skickas till dig så snart avtalet är klart. Kostnaden för växeln betalas via autogiro och leveransavgiften för din växel ingår i paketpriset.

Förutom svenska sedlar kan du även lämna tio stycken mynt, giroblanketter, utländsk valuta och checkar. Se lista över utländska valutor som Loomis köper.

Så beställer du

Är du intresserad av paket Komplett? Lämna dina uppgifter i intresseformuläret så hör vi av oss.

Har du frågor?

Kontakta vår kundservice på 010-163 63 00 eller mejla kundservice@se.loomis.com så hjälper vi dig.

Intresseanmälan

Avtal
Avtal
Faktureringsmetod
Faktureringsavgift tillkommer.