Bekväm

Thumbnail

Jag vill att Loomis hämtar kontanterna hos mig i butiken

Bekväm passar dig som vill att vi hämtar kontanterna på plats hos dig i din butik. Hur ofta vi kommer och hämtar kassan är upp till dig och den frekvens du väljer. Pengarna hamnar på ditt konto och vi redovisar värdet.

Tjänsten Bekväm passar dig som vill att vi hämtar kontanterna på plats. Hur ofta vi kommer och hämtar kassan är upp till dig.

Det här ingår i Bekväm

  • Hämtning av kassa

  • Värdetransport

  • Snabb insättning på konto

  • Växelleverans

Vi tar över ansvaret för pengarna

I samma stund som vi hämtar kontanterna tar vi över ansvaret, så att du får mer tid över till att sköta det du är bäst på. En annan fördel är att personalens personliga säkerhet förbättras när vi hämtar pengarna på plats.

Självklart ingår material som säkerhetspåsar och specifikationer. Du behöver aldrig göra någon beställning av materialet, utan vi ser till att du har det du behöver.

Riskbedömning på plats

En så kallad riskbedömning görs på plats hos dig vid uppstart, för vår gemensamma trygghets skull.

Lämna mynt och utländsk valuta

Förutom svenska sedlar kan du lämna upp till tio mynt och du kan även låta oss hämta giroblanketter, checkar och utländsk valuta. Här hittar du en lista över utländska valutor som Loomis köper.

Vi ser till att du har växel

Avgiften för att leverera växel till din kassa ingår i paketpriset för tjänsten Bekväm. Växel, både sedlar och mynt, beställer du enkelt själv på Mina Sidor.

Välutbildade värdetransportörer

Alla våra värdetransportörer är utbildade i de senaste tekniska hjälpmedlen. Samtliga hämtade och levererade värdekollin läses av elektroniskt, vilket innebär att hanteringen är spårbar.

Så beställer du

Är du intresserad av paket Bekväm? Lämna dina uppgifter i intresseformuläret så hör vi av oss.

Har du frågor?

Kontakta vår kundservice på 010-163 63 00 eller mejla kundservice@se.loomis.com så hjälper vi dig.

Intresseanmälan

Avtal
Avtal
Faktureringsmetod
Faktureringsavgift tillkommer.