Vi är specialisten

Nu för tiden pratas det mycket om pengars betydelse. Ska det betalas med kort eller kontanter? Den diskussionen är bra tycker vi. För vi tror att båda sätten har en plats i vårt samhälle. De har var och en sina för- och nackdelar, men behövs för att betalningar ska vara så enkla som möjligt.

Kontanthantering

Vi på Loomis har specialiserat oss på kontantflöden och arbetar uteslutande med kontanthantering.

Video We all have different focuses, Loomis managing cash in society

Vi kan hjälpa våra kunder med att:

  • samordna flödet av kontanter
  • sätta in kontanterna på ditt konto
  • skapa kostnadseffektiva lösningar för kontanthanteringen

Som kund hos oss får du flera valmöjligheter, vi erbjuder en mängd tjänster för dina kontanter. Vi har en rikstäckande infrastruktur och finns i hela Sverige. 

Vi är specialisten på kontanthantering

Utan att sticka ut hakan för långt kallar vi oss för specialisten på kontanthantering. Ett fokuserat sätt att arbeta gör att man blir riktigt bra på det man håller på med. Man blir specialiserad och speciell. Nu har inte det hänt över en natt förstås, många år av träning har gjort att vi är Loomis av idag. Vi tar med oss vår historia och bygger för framtiden.

Vi vet att kunderna vill ha en snabb, effektiv och pålitlig samarbetspartner och det kan vi rakryggat säga att vi är. Vi kan, vi vet, vi är specialisten.

Karta Loomis-kontor

Loomis i Sverige

Loomis är en relativt sett decentraliserad organisation. De lokala platskontoren har stort inflytande över sin egen del av den svenska verksamheten och den lokala marknaden.

Finns på 12 orter runtom i landet

Precis som i övriga länder inom Loomis är Sverige organiserat för att lokalt hantera den dagliga driften, där möten med kunder och medarbetare sker. Det gäller oavsett om det är värdetransport- eller uppräkningsenheter.

Totalt har Loomis i Sverige ca 900 medarbetare med placering på 12 orter. Från lokalkontoren når våra bilar ut till orter i hela landet.

Huvudkontoret

Loomis huvudkontor i Sverige är placerat i Stockholm. Men vi finns även i Malmö, Växjö, Visby, Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad, Falun, Härnösand, Umeå och Luleå.