Fakta om Loomis

Vi är specialiserade på kontantflöden, kontanthantering, värdehantering, kort och digitala betalningar

Vi hjälper våra kunder med kontanthantering från kassa till konto. Som kund hos oss har du flera valmöjligheter för att skapa kostnadseffektiva lösningar som passar dina behov. Vi erbjuder många olika tjänster och kan skräddarsy lösningar för er verksamhet. Vi har en rikstäckande infrastruktur. 

Thumbnail

Loomis är både ett anrikt och modernt företag. Läs gärna mer om vår historia.

Loomis i Sverige

I Sverige finns vi på 12 orter runtom i landet och vi har cirka 600 medarbetare. Du hittar oss i Malmö, Växjö, Visby, Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad, Falun, Härnösand, Umeå och Luleå. Loomis huvudkontor i Sverige är placerat i Sollentuna.

Vår organisation

Loomis är en decentraliserad organisation och precis som i andra Loomis-länder är Sverige organiserat för att hantera den dagliga driften lokalt. Det gäller oavsett om det är värdetransport- eller uppräkningsenheter. De lokala platskontoren har stort inflytande över sin egen del av den svenska verksamheten och den lokala marknaden.

Koncernen Loomis AB

Loomis-koncernen har verksamhet i 24 länder och 23 000 medarbetare. Loomis är ett börsbolag som är noterat på large cap-listan på Nasdaq Stockholm. Vill du läsa mer om koncernen, gå in på www.loomis.com