Fakta om Loomis

Vi på Loomis har specialiserat oss på kontantflöden, kontant- och värdehantering.

Vi hjälper våra kunder med kontanthantering från kassa till konto. Som kund hos oss har du flera valmöjligheter för att skapa kostnadseffektiva lösningar som passar dina behov. Vi erbjuder både olika tjänster och kan skräddarsy lösningar för er verksamhet och vi har en rikstäckande infrastruktur. 

Thumbnail

Tack vare många år av träning så är vi det Loomis vi är idag. Läs mer om vår långa vår historia.

Loomis i Sverige

I Sverige finns vi på 12 orter runtom i landet och vi har ca 800 medarbetare. Från lokalkontoren når våra bilar ut till orter i hela landet. Loomis huvudkontor i Sverige är placerat i Sollentuna. Men vi finns även i Malmö, Växjö, Visby, Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad, Falun, Härnösand, Umeå och Luleå.

Vår organisation

Loomis är en decentraliserad organisation och precis som i andra Loomis-länder är Sverige organiserat för att lokalt hantera den dagliga driften, där möten med kunder och medarbetare sker. Det gäller oavsett om det är värdetransport- eller uppräkningsenheter. De lokala platskontoren har stort inflytande över sin egen del av den svenska verksamheten och den lokala marknaden.

Koncernen Loomis

Loomis-koncernen har verksamhet i 23 länder och  totalt jobbar cirka 24 500 personer i Loomis. Totalt omsatte koncernen 17,2 miljarder 2017. Loomis är ett börsbolag som är noterat på large cap-listan på Nasdaq Stockholm. Vill du läsa mer om koncernen, gå in på www.loomis.com