Loomis har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2014 av Dagens Industri

31 jan, 2014

Varje år utser ekonomisajten Di.se ”Din Karriär” Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Vi är mycket glada över att Loomis är ett av företagen som finns med på listan.

Ett karriärföretag utmärker sig genom sin tydliga medarbetarstrategi, genuina engagemang i sina medarbetare och unika karriärmöjligheter. Motiveringen för Loomis utmärkelse till Karriärföretag 2014 lyder:

”Loomis kan titulera sig ett Karriärföretag 2014 som ett resultat av en hög ambitionsnivå att vara Sverige bästa arbetsgivare 2015 och har genom målinriktat arbete kommit en bra bit på vägen. Genom kontinuerlig uppföljning visar man ett genuint intresse i sina medarbetares professionella utveckling vilket också förstärks av ett program som identifierar och utvecklar de talanger som finns inom bolaget. Dessa faktorer i kombination med en positiv tillväxt sett till antalet anställda anser vi borgar för spännande karriärmöjligheter på Loomis under 2014.”

– För Loomis är det viktigt att vara, och kunna visa, att vi är en attraktiv arbetsgivare för att lyckas attrahera och rekrytera rätt kompetens. Det är avgörande för att lyckas med vårt uppdrag och fortsätta på vår spännande resa säger Maria Ryott, HR-chef på Loomis Sverige AB.

Läs mer om utmärkelsen på di.se.

Patrik Högberg                                         Maj-Britt Arhelm
VD Loomis Sverige AB                            Marknadschef Loomis Sverige AB
Telefonnummer: 08-522 246 26               Telefonnummer: 08 522 246 94