Loomis är partner till Qmatic inom detaljhandeln och bank

4 nov, 2020

Loomis Sverige har ingått ett partnerskapsavtal med Qmatic AB där Loomis är återförsäljare av Qmatics produkter och tjänster. I september tog Loomis över ansvaret för alla befintliga och nya kunder inom detaljhandeln och bank i Sverige. Från årsskiftet sköter Loomis även service och support för kunderna.

Qmatic satte för ca 35 år sedan den globala standarden för det vi känner till som kösystem och har levererat mer än 65 000 installationer i världen. Deras lösningar handlar om att förbättra och underlätta kundupplevelsen i butik, på apoteket, på banken, på vårdcentralen eller hos polisen.

– Qmatics produkter och tjänster är en perfekt möjlighet för Loomis att vidareutveckla vårt erbjudande mot retail och bank. Som premium partner säljer, levererar, utvecklar och supporterar vi Qmatics tjänster och produkter. Tillsammans kan vi förbättra kundupplevelsen - från stadiet när kunden börjar söka information om en viss tjänst eller besök till att guida och underlätta för kunder när de besöker butiken eller banken, säger Stefan Johansson, sälj- och marknadschef på Loomis Sverige.

Läs mer här om de kösystem som vi erbjuder, i partnerskap med Qmatic.