Mina sidor

Här samlar vi länkar och information du som kund kan behöva. 

Kundportalen, logga in här.

Här aviserar du din insättning, beställer växel och valuta. Här kan du också beställa fakturakopior, koden till din servicebox och ändra din transport (boka och avboka) med hjälp av vår digitala assistent Loomisa, du får svar av henne direkt.

SafePoint-kund? Logga in på SafePoint-portalen här.

Beställa material? Logga in på Loomis eStore här.


Vad vill du göra? 

 


Nyheter och aktuell information

Nya uniformer för våra värdetransportörer

Under maj påbörjar vi bytet av våra uniformer. Läs mer och se bilder här.
 

Vi har slutat hantera 500-eurosedlar

Som ett led i kampen mot penningtvätt och terrorfinansiering har Loomis Sverige AB beslutat att sluta hantera 500-eurosedlar i insättningar efter 15 december 2019. 

Anledning till detta är att sedlarnas höga värde gör att de ofta används vid penningsmuggling och andra illegala aktiviteter. Europeiska Centralbanken har tidigare i år beslutat att inte längre ge ut några nya 500-eurosedlar.
 

Ingen hantering av checkar, avier eller postväxlar

Från 1 oktober 2019 får Loomis tyvärr inte längre ta emot checkar, avier och postväxlar. Med anledning av detta uppdateras Loomis särskilda bestämmelser. Nya bestämmelserna för insättning.  Nya bestämmelserna för transport.
Anledningen är att Bankföreningen har fattat beslut om att stänga ner möjligheten till debettransaktioner. Vårt råd är att ni vänder er till er bank om ni har checkar etc.