Mina sidor

Här samlar vi länkar och information du som kund kan behöva. 

Kundportalen, logga in här.

Här aviserar du din insättning, beställer växel och valuta. Här kan du också beställa fakturakopior, koden till din servicebox och ändra din transport (boka och avboka) med hjälp av vår digitala assistent Loomisa, du får svar av henne direkt.

SafePoint-kund? Logga in på SafePoint-portalen här.

Beställa material? Logga in på Loomis eStore här.


Vad vill du göra? 

 


Nyheter och aktuell information

Extrabeställningar inför julen

Senast 4 december behöver vi alla extrabeställningar när det gäller transporter eller växel till en annan dag än er ordinarie dag.  

Läs mer om att beställa extra växel här.

Boka extra transport här.

Du kan också alltid höra av dig till oss för att göra beställningar, e-post: kundservice@se.loomis.com.

Prisjustering 2021

Loomis rikstäckande infrastruktur för kontanthantering såsom serviceboxar, värdetransporter och uppräkningscentraler är relativt oförändrad samtidigt som kontanta betalningar minskar. Under 2020 har dessutom kostnaderna ökat och intäkterna minskat mer än vanligt på grund av covid-19. Vi kommer därför att från och med 1 januari 2021 justera våra priser med +4 %. Har du frågor angående prisjusteringen, priser eller fakturor är du välkommen att kontakta vår kundservice här.

I Norge pågår ett sedelutbyte

Norges Bank är i slutfasen av ett sedelutbyte. Den gamla NOK1000-sedeln är giltig i handeln fram till 14 november 2020. Loomis kunder med utländsk valuta i sina avtal kan lämna in den äldre versionen av NOK1000 t.o.m. 31 december 2020. Efter det kommer Loomis inte att ta emot den äldre versionen av sedeln.

Nya uniformer för våra värdetransportörer

Under maj påbörjar vi bytet av våra uniformer. Läs mer och se bilder här.

Vi har slutat hantera 500-eurosedlar

Som ett led i kampen mot penningtvätt och terrorfinansiering har Loomis Sverige AB beslutat att sluta hantera 500-eurosedlar i insättningar efter 15 december 2019. 

Anledning till detta är att sedlarnas höga värde gör att de ofta används vid penningsmuggling och andra illegala aktiviteter. Europeiska Centralbanken har tidigare i år beslutat att inte längre ge ut några nya 500-eurosedlar.

Ingen hantering av checkar, avier eller postväxlar

Från 1 oktober 2019 får Loomis tyvärr inte längre ta emot checkar, avier och postväxlar. Med anledning av detta uppdateras Loomis särskilda bestämmelser. Nya bestämmelserna för insättning.  Nya bestämmelserna för transport.
Anledningen är att Bankföreningen har fattat beslut om att stänga ner möjligheten till debettransaktioner. Vårt råd är att ni vänder er till er bank om ni har checkar etc.