För sjätte(!) året i rad utses Loomis till årets Karriärföretag 

15 nov, 2018
Thumbnail

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara attraktivast för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på. 

Som enda bolag får Loomis utmärkelsen för sjätte året i rad.

 

– I år är det extra roligt att få utmärkelsen eftersom vi är smått unika med att ha blivit Karriärföretag sex år i rad. Många av våra medarbetare har jobbat väldigt länge på Loomis och får utvecklas i olika roller. Den erfarenheten tillsammans med en decentraliserad organisation skapar en känsla av familjeföretag, även om vi är en del av en stor koncern, säger Elisabeth Stjerndorff HR-chef Loomis Sverige.

 


Juryns motivering:

”Genom ett brinnande engagemang för sina medarbetare och utvecklande karriärmöjligheter arbetar Loomis med Employer Branding. Med en passion för laganda och gemenskap utses härmed Loomis till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”
 

Läs mer om att jobba på Loomis här.


Om utmärkelsen Karriärföretag 2019

Tusentals företag är med urvalet, utifrån några grundkriterier granskar och betygsätter en expertpanel företagens attraktivitet, arbete med karriär- och utvecklingsmöjligheter samt arbete med employer branding-aktiviteter och digitala kanaler. 

De 100 arbetsgivarna i Sverige som betygsätts högst blir Karriärföretag och ses som attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att både förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding arbete.