Värdetransportör Karlstad

Vårt erbjudande till dig Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta i. Därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss. För att övertyga just dig om att bli vår nya kollega har vi sammanfattat de tre fördelar vi anser vara våra starkaste; • Interna utvecklingsmöjligheter Vi vill såklart att du ska stanna i vårt bolag, därför erbjuder vi många olika utvecklingsmöjligheter. Med tiden kan du både växa i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. Kanske blir du specialist eller till och med chef? Ditt arbete ska kännas utvecklande och roligt - varje dag. Om du visar driv och engagemang kan du komma väldigt långt i vår organisation. • Stark teamkänsla Du kommer snabbt att komma in i en härlig arbetsgrupp. Här spelar det ingen roll vilken befattning du har eller hur länge du jobbat hos oss - alla är lika viktiga för vårt bolag. Våra medarbetare värderar varandra väldigt högt, och är alltid måna om att hjälpa och stötta varandra. Arbetsgrupperna har en väldigt stark sammanhållning, vilket många anser vara det allra bästa med jobbet! • Mångfald Vi tror på mångfald. Vi tror att det behövs personer med olika kunskaper och bakgrund för att bygga upp en så stark företagskultur som möjligt. Därför behöver vi just dig och dina egenskaper för att kunna bli bättre!

Arbetsuppgifter

Din roll hos oss Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt. I rollen som värdetransportör är den ena dagen aldrig den andra lik! Kärnan i vår verksamhet är värdetransport, där vi varje dygn förflyttar kontanter och värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater. Ditt dagliga arbete innefattar bland annat att; hämta och lämna pengar hos kunder, tömma serviceboxar och ladda uttagsautomater. Din roll innebär även att vara en bra representant för Loomis, då du blir vårt ansikte utåt. I utbyte får du ett otroligt rörligt arbete med många sociala kontakter.

Kompetens och personliga egenskaper

Vem är du? Du är utbildad väktare, Loomis står för din vidareutbildning till värdetransportör. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. För att trivas hos oss tror vi att du är en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet. För att kunna ta dig till och från våra kunder behöver du ha körkort, och för att kommunicera med dem behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du även har C-körkort. Du behöver även vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi.

Anställningsvillkor

Behovsanställning: Detta är en behovsanställning, vilket innebär att inget arbetstidsmått är fastställt utan vi kallar in dig med kort varsel. Det kräver att du som person är flexibel. Lön enligt kollektivavtal. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

CV & personligt brev

Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.
Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.

Mer info om GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen, Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Loomis Sverige AB registreras dina personuppgifter i vårt online-baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas under två år innan de raderas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Loomis Sverige AB kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Loomis får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren. Loomis Sverige AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta alternativt ta bort dina uppgifter i förväg, kontakta oss genom att maila kundservice@se.loomis.com. Vill du veta mer om din rätt enligt GDPR? Läs vidare på www.datainspektionen.se