Uppräkningspersonal Umeå Sommarvikarie

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i Stockholm. För sjätte året i rad får Loomis utmärkelsen Karriärföretag, ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, arbetsgivarvarumärke och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Som uppräknare bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel, tillsammans med ditt team av kollegor. Ni kommer att sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av order från kunder samt packning av växel. En del av arbetet sker vid maskiner.

Kompetens och personliga egenskaper

För att trivas hos oss tror vi att du är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver att du är serviceinriktad och noggrann. Du måste även: Vara 18 år eller äldre. Ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande. Behärska det svenska språket i både tal och skrift. Vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi

Anställningsvillkor

Tjänsten är ett sommarvikariat. Du ska kunna arbeta heltid under större delen av perioden juni-augusti. Möjlighet finns till att börja som timanställd redan innan sommaren. Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet.

Ansökan

CV & personligt brev

Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.
Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.

Mer info om GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen, Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Loomis Sverige AB registreras dina personuppgifter i vårt online-baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas under två år innan de raderas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Loomis Sverige AB kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Loomis får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren. Loomis Sverige AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta alternativt ta bort dina uppgifter i förväg, kontakta oss genom att maila kundservice@se.loomis.com. Vill du veta mer om din rätt enligt GDPR? Läs vidare på www.datainspektionen.se