Uppräkningspersonal Natt Stockholm

Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta i. Därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss. För att övertyga just dig om att bli vår nya kollega har vi sammanfattat de tre fördelar vi anser vara våra starkaste; •Interna utvecklingsmöjligheter - Vi vill såklart att du ska stanna i vårt bolag, därför erbjuder vi många olika utvecklingsmöjligheter. Med tiden kan du både växa i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. Kanske blir du specialist eller till och med chef? Ditt arbete ska kännas utvecklande och roligt - varje dag. Om du visar driv och engagemang kan du komma väldigt långt i vår organisation. •Stark teamkänsla - Du kommer snabbt att komma in i en härlig arbetsgrupp. Här spelar det ingen roll vilken befattning du har eller hur länge du jobbat hos oss - alla är lika viktiga för vårt bolag. Våra medarbetare värderar varandra väldigt högt, och är alltid måna om att hjälpa och stötta varandra. Arbetsgrupperna har en väldigt stark sammanhållning, vilket många anser vara det allra bästa med jobbet! •Mångfald - Vi tror på mångfald. Vi tror att det behövs personer med olika kunskaper och bakgrund för att bygga upp en så stark företagskultur som möjligt. Därför behöver vi just dig och dina egenskaper för att kunna bli bättre.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi medarbetare till vårt team på natten. Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att, med hjälp av maskiner, sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Kompetens och personliga egenskaper

Våra grundläggande krav är inte många, men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräknare ska du vara 18 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande. Du behöver även behärska det svenska språket i både tal och skrift, samt vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi. För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

Anställningsvillkor

Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till natten. Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet. Ansökan med personligt brev och CV vill vi ha inlagt via vår rekryteringssida på www.loomis.se. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan

CV & personligt brev

Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.
Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.

Mer info om GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen, Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Loomis Sverige AB registreras dina personuppgifter i vårt online-baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas under två år innan de raderas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Loomis Sverige AB kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Loomis får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren. Loomis Sverige AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta alternativt ta bort dina uppgifter i förväg, kontakta oss genom att maila kundservice@se.loomis.com. Vill du veta mer om din rätt enligt GDPR? Läs vidare på www.datainspektionen.se