IT-projektledare

Loomis Sverige AB är marknadsledande i världen inom värdehantering och har specialiserat sig på att tryggt, säkert och effektivt hantera kontanter och värdeföremål i samhället. Loomis Sverige har 900 medarbetare och finns på 13 orter. Loomis-koncernen har huvudkontor i Stockholm, runt 400 kontor i Europa, Sydamerika och USA och har totalt 26 000 medarbetare. IT-avdelningen på huvudkontoret består av ett tight team på åtta personer. I och med digitaliseringen i payment-branschen och andra nya innovationer kommer det framöver att finnas många spännande förändringar och projekt för Loomis. Bland annat finns fler och fler Europa-projekt där man tillsammans med några av de 120 andra personerna som jobbar med IT hos Loomis runtom i Europa får vara med och delta. Då Loomis är ett stort bolag finns också möjligheten att bredda sina kunskaper i form av arbetsuppgifter spända över flera länder. För femte året i rad får Loomis 2018 utmärkelsen Karriärföretag, ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att få ta ägandeskap över olika tekniska projekt. Detta kan innebära allt ifrån att effektivisera och automatisera processer till att till strategiska affärsutvecklande projekt. Du kommer också att delta i större projekt innefattande uppgifter som exempelvis implementationer och integrationer av system vid utrullning. Du kommer att ingå i IT-teamet för applikationer och verksamhetsstöd och arbeta tätt med infrastruktursteamet samtidigt som du ansvarar för dina egna projekt. Samtidigt kommer du också arbeta med drift samt förvaltning av applikationerna och agera ”point of contact” för leverantörer. Att fungera som spindel i nätet och stötta internt, mot kund samt mot leverantör kommer vara en central del av ditt arbete. I rollen innebär det att du likväl agerar på en övergripande strategisk och verksamhetsnära nivå som att du har en teknisk förståelse för system, felsökning och problemlösning. Loomis är ett stort bolag där du ges möjligheten att växa in i rollen genom att successivt ta dig an större projekt både nationellt och internationellt. Utöver projektledningen kan du komma i kontakt med områden som Windows 10, Windows Server, Applikationsdrift, Active Directory, DHCP, DNS, AD-policies, SQL Server, VmWare och IT-säkerhet.

Kompetens och personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen är du en nyfiken, kommunikativ och driven person med en ständig vilja att lära sig mer. Utöver det har du en relevant teknisk utbildning tillsammans med ett brinnande teknikintresse och en förmågan att både arbeta självständigt samt att samarbeta med andra. Du har troligtvis professionell erfarenhet av hands-on arbete inom IT, exempelvis som IT-konsult, IT-tekniker, IT-support och vill ta steget mot projektledning. Erfarenhet av Windows 10, Windows servrar och applikationsdrift är meriterande precis som erfarenhet av projektledning.

Anställningsvillkor

Rekryteringen sker i samarbete med Stockholm Headhunting. Ansök görs via https://stockholmheadhunting.se/jobb/804-it-projektledare-till-loomis/ så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor rörande tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Ellen Karlsson på telefonnummer 0767-77 94 00 eller mejl ellen@sthlmhh.se. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansökan

CV & personligt brev

Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.
Enbart en fil.
Begränsning 20 MB.
Tillåtna filtyper: txt rtf pdf doc docx.

Mer info om GDPR (Allmänna dataskyddsförordningen, Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Loomis Sverige AB registreras dina personuppgifter i vårt online-baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas under två år innan de raderas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Loomis Sverige AB kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Loomis får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren. Loomis Sverige AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta alternativt ta bort dina uppgifter i förväg, kontakta oss genom att maila kundservice@se.loomis.com. Vill du veta mer om din rätt enligt GDPR? Läs vidare på www.datainspektionen.se