Avisera din insättning digitalt

dator och mobil

Avisera din insättning enklare, säkrare och snabbare. Du får dessutom en insyn i flödet av dina kontanter. Istället för den insättningsspecifikation du fyllt i för hand och bifogat din insättning, kan du istället avisera din insättning direkt på vår webbplats eller via vår nya app Loomis Cash Manager.

Fördelar med digital avisering:

  • Enklare hantering – fyll i beloppen och summera med ett klick
  • Kostnadsfritt 
  • Bättre överblick över dina insättningar
  • Alltid korrekt summering
  • Möjlighet att ta ut rapporter
  • Du behöver inga papper eller blanketter

För att börja avisera loggar du in med ditt kundnummer och lösenord på Loomis kundportal kundportal.loomis.se. (Nås via Mina sidor och Avisera insättning). Saknar du inloggningsuppgifter beställer du det enkelt på sidan.
Du kan givetvis fortfarande köpa insättningsspecifikationer på material.loomis.se enligt en gällande prislista.

Loomis aviseringsapp

Med appen blir din avisering ännu enklare och snabbare då du kan scanna sin streckkod med mobilkameran, istället för att knappa in numret på påsen. Du behöver ingen dator för att avisera, bara mobiltelefonen eller en surfplatta.  
Appen som heter Loomis Cash Manager laddas ner där appar finns (typ App Store). För att använda appen behöver du ett användarkonto med inloggning till Loomis kundportal.

Tyvärr kan vi inte erbjuda avisering av utländsk valuta eller kollin med bara mynt i appen, eftersom det hade gjort tjänsten alltför komplex och svåranvänd. För valuta använder du som vanligt en specifikation eller loggar in i kundportalen.

Vill du veta mer om appen kan du titta på introduktionsfilmen nedan. Vi har även en steg för steg-instruktion som finns till höger.

 

Loomis Cash Manager - en introduktion: