Växelleverans

Loomis kundservice

Loomis kundservice

Tel. 010-163 63 00
mån-fre kl 8:00 - 17:00
Skicka e-post till oss

Det är viktigt att ha rätt mängd växel vid rätt tillfälle. För mycket kontanter skapar oro och för lite kontanter blir en låg servicenivå för dina kunder. Vi är specialister på att lämna rätt mängd växel till dig när du som bäst behöver den.

Vi levererar de kontanter du behöver

Dagligen byter mängder av sedlar och mynt händer i vårt samhälle. Dina kunder handlar av dig och du lämnar växel tillbaka. För dina affärer är det naturligtvis väldigt bra att ha ett stort flöde av kontanter. Men det gäller också att ha rätt sort och tillräckligt mycket växel när kunden betalar med en stor sedel. Det kan bli väldigt trassligt för till exempel livsmedelsbutiken om tjugolapparna tar slut i fredagsruschen.

Vi kan lämna exakt den mängd växel till dig som du anser dig behöva. På rätt dag och tid. Det är du som avgör när det passar bäst.

Lämna växel och hämta kontanter

Samordning ger mest för pengarna. Lämna växel är en tjänst du kan köpa av oss alldeles fristående men den sammankopplas oftast med att vi hämtar kontanter hos dig. Ett enkelt flöde av kontanter är det som gynnar affärerna bäst. Vi hjälper dig med att hantera din kontanthantering.