Växel direkt Från 520 kr/mån

Växel direkt

Växelleverans direkt till din butik

Växel Direkt passar dig som endast behöver växel. Du kan enkelt förhandsbeställa i vår kundportal i de valörer du önskar. Vi levererar växeln direkt till din butik.

Detta ingår:

Ansvarsnivå: Medel

Ansvarsnivå Medel innebär att vi tar ansvaret för kontanterna ändå fram tills de överlämnas i butiken.

Läs mer om ansvarsnivåer.

  • Riskbedömning

    Inför vårt arbete utför vi en riskbedömning i dina lokaler, syftet är att begränsa såväl din personal som Loomis personal från att utsättas för någon form av risk och förebygga olycksfall i arbetet. Behöver något kompletteras så redovisar vi det i en handlingsplan.

  • Växelleverans

    Leveransavgiften för växeln ingår i paketet. Kostnaden för den växel du väljer att beställa betalas separat via autogiro, kostnad tillkommer för sedelbuntar och myntrullar. Maxvärde och maxvikt per växelbeställning är 50.000 kr och 20 kg. Växelbeställningen gör du enkelt via Mina sidor där du även kan se din beställningshistorik.

Kontakta oss för personlig service

Kontakta oss för personlig service

Tel: 010-163 63 00
mån - fre kl 8:00 - 17:00
Kontakta våra säljare

Beräkna pris för Växel direkt

* Obligatoriska fält

Läs mer om tjänsten nedan

Den förhandsbeställda växeln levereras av våra värdetransportörer direkt till din butik. Säkert, snabbt och med jämna tidsintervall. Precis som i alla våra samarbeten gör vi för vår gemensamma trygghet en riskbedömning på plats, på ditt företag.

Växelleverans

Leveransavgift för växel ingår i paketpriset. Växeln, sedlar och mynt, beställs enkelt på Loomis.se/minasidor. Inloggningsuppgifter skickas till dig så snart avtalet är klart. Kostnaden för växeln betalas via autogiro, kostnad tillkommer för sedelbuntar och myntrullar.

Värdetransport

Våra värdetransportörer är välutbildade och arbetar med de senaste tekniska hjälpmedlen som gör att det går att spåra varje enskild hämtning. Samtliga hämtade och levererade värdekollin avläses elektroniskt vilket innebär att all hantering är spårbar.

Beställ paket Växel Direkt

Beräkna ditt pris för paket Växel Direkt genom att fylla i uppgifterna i formuläret ovan. Välj "Beräkna pris". Fyll därefter i företagsuppgifterna och sänd din beställning till oss. Ett par dagar efter din beställning skickar vi per post ett avtalsförslag enligt de uppgifter du angett.

Är du nöjd med paketet undertecknar du avtalet och returnerar det till oss tillsammans med kontobevis och insättningsanvisning.

Våra tjänster