Lämna kontanter själv

Lämna kontanter själv
Loomis kundservice

Loomis kundservice

Tel. 010-163 63 00
mån-fre kl 8:00 - 17:00
Skicka e-post till oss

Har du inte så mycket kontanter så att du behöver en värdetransport kan du istället deponera dina dagskassor i vårt serviceboxnät.

Loomis Servicebox

Ibland är det en smidig och kostnadseffektiv lösning att själv lämna sina kontanter genom att gå till en av Loomis Serviceboxar och deponera dem. I samma ögonblick som du deponerat kontanterna tar vi ansvaret för dem. 

Finns i hela Sverige

Våra serviceboxar finns i hela Sverige. Vi tömmer dem regelbundet, oftast fem dagar i veckan, och kör kontanterna till närmaste depå för att räkna upp och sätta in dem på ditt konto. Hitta din närmaste Loomis Servicebox.

Loomis CashShop - Säker lokal med extraservice

På några platser i landet har vi utvecklat våra serviceboxar. En Loomis CashShop är en säker lokal där du kan lämna dina kontanter. Tillträde sker med kod så att endast behöriga kunder kan komma in. Du är kameraövervakad i lokalen vilket kan kännas tryggt.

Vi har valt att kalla denna tjänst för Loomis CashShop. Här finns inte bara serviceboxfunktionen utan du kan också hantera andra kontantärenden, till exempel:

  • köpa myntrullar direkt i våra automater
  • göra insättning av lösa sedlar

Uppsättningen av automater är lite olika beroende på vilken Loomis CashShop du besöker. Men är du intresserad av tjänsten berättar vi gärna mer om vad som finns nära dig.