Värdetransportör Malmö

Arbetsplats / placeringsort:

Malmö
 

Sista ansökningsdag:

30 nov, 2017

Kontaktpersoner

, Produktionsledare
Tel:
barbro.hagersten@ se.loomis.com

Handläggare

Barbro Hagersten,
tfn: 040 - 600 24 35
barbro.hagersten@ se.loomis.com

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet.Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår hämtning och lämning av kontanter,tömning av serviceboxar samt laddning av uttagsautomater hos våra kunder. Det innebär att vara en bra representant för Loomis i dina möten med våra kunder och kolleger. Vidare gäller det att arbeta med hög etik och moral och du får ett otroligt rörligt arbete med många sociala kontakter.

Kompetens och personliga egenskaper

Det är en fördel om du är utbildad väktare med minst ett års erfarenhet och du måste vara intresserad av att vidarutbilda dig till värdetransportör.Du kan också ha en bakgrund som tex brevbärare eller budbilschaufför. Det viktiga är att du kan leverera effektivt och med stor noggrannhet. Erfarenhet av datoranvändning är en merit. Du ska ha kunskap om svenska förhållanden samt kunna läsa och förstå instruktioner och skriva rapporter. Du skall ha god teknisk förståelse och vara praktiskt lagd. Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är ärlig, ordningsam samt serviceinriktad och engagerad. Du skall ha god fysik och hälsa. Körkort är ett krav och du måste vara ostraffad och drogfri samt ha ordnad ekonomi.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en behovsanställning men vi kan erbjuda mycket arbete. Kvälls och helgarbete är vanligt förekommande. Tllträde sker löpande under våren och hösten 2017 enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtalet för Bevaknings- och säkerhetsföretag.

Ansök
Följ oss: