Uppräkningspersonal,extra eller ev. heltid, Malmö

Arbetsplats / placeringsort:

Malmö
 

Sista ansökningsdag:

31 okt, 2017

Kontaktpersoner

Desireè Skoog, Produktionsledare
Tel: 0704 58 69 30
desiree.skoog@ se.loomis.com

Handläggare

Barbro Hagersten, Planering
tfn: 040 600 24 35
barbro.hagersten@ se.loomis.com

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Uppräkningspersonal utför uppdrag åt bl.a banker och handel. I arbetsuppgifterna ingår uppräkning och slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel. Det ingår även till viss del mynthantering, avstämning av behållning m.m

Kompetens och personliga egenskaper

Du ska vara 20 år eller äldre och ha fullgjort gymnasieutbildning eller motsvarande. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, ha grundläggande datorvana samt ha god instruktionsförståelse. Du bör ha en god hälsa och fysik samt föredra att ha fasta rutiner. Viktiga personliga egenskaper: ärlig och lojal, stresstålig, god social förmåga, serviceinriktad, effektiv,snabb och noggrann.

Anställningsvillkor

Vi söker studerande som har möjlighet att kombinera sina studier med extraarbete under kvällstid, några kvällar per vecka men det kan även finnas möjlighet till heltid. Du bör också vara intresserad av att sommarjobba hos oss. Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet.

Ansök
Följ oss: