Jenny är Business Controller

"Vi är en internationell koncern som växer i hela världen."

Jenny Lindström har jobbat med det mesta inom Loomis. Nu följer hon upp och analyserar resultaten.

Idag jobbar Jenny Lindström på Loomis kontor i Sollentuna men hon började en gång i tiden med att transportera kontanter åt kunder som värdetransportör. Som Business Controller har hon fortfarande nytta av kunskapen hon då fick om verksamheten.

Berätta om din karriär inom Loomis.
- Jag började 2004 som värdetransportör för att jag ville ha ett rörligt jobb. Efter ett år sökte jag en tjänst som ekonomiassistent på huvudkontoret. När det blev dags att implementera ett system för fakturaskanning utsågs jag till ansvarig för både implementering och förvaltning av systemet. Det projektet gick bra och när personen som var redovisningsansvarig slutade tog jag över de arbetsuppgifterna. jag har hela tiden aktivitsökt mig vidare inom Loomis och uppmuntrats av mina chefer. Dessutom har jag genom företaget bland annat fått möjligheten att utbilda mig till marknadsekonom. Jag lärde mig mycket i tjänsten som redovisningsansvarig och avancerade till redovisningschef med personalansvar vilket var en utveckling i rätt riktning.

För två år sedan var det dags för nya utmaningar och jag arbetar sedan dess som Business Controller med uppdrag att följa upp verksamheten och analysera vad vi kan göra bättre.

Vad gör Loomis till en spännande arbetsgivare?
- Har man vilja och engagemang finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Loomis är också en koncern som finns i hela världen och som gör nya förvärv hela tiden så det finns även möjligheter att jobba utomlands.